news__ formulari1__ galerija1 __biznis1__ caska1__ oglasnaTabla1

Тековните огласи за барања за прибирање на понуди може да ги погледнете овде со внесување на "Општина Чашка" во полето "Договорен Орган".

 

Евиденцијата на постапките за јавни набавки на Општина Чашка, со внесување на "Општина Чашка" во полето "Договорен Орган", може да ја погледнете овде.

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner