news__ formulari1__ galerija1 __biznis1__ caska1__ oglasnaTabla1

Со поддршка на локалната самоуправа, ЈКПД „Тополка“ набави две пумпи за вода со кои се придонесе кон надминување на горливиот проблем со кој се соочуваше населението од високите зони на Населба Чашка. Ставен е во функција новиот базен и се изврши мал зафат со нови шахти со што се овозможи водоснабдување за сите домаќинства во ...

Населба Чашка.

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner